Loginscherm

Hoe log je in | Wat te doen als je niet kunt inloggen | Wachtwoord wijzigen | TBA Token Based Access | Inlogscherm achtergrond afbeelding

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inloggen in je Carerix applicatie

• Open je browser

• Ga naar applicatienaam.carerix.net

• Vul je gebruikersnaam en je wachtwoord in

• Klik op de knop [Inloggen}

Heb je nog geen Gebruikersnaam?

Als je nog geen inloggegevens hebt ontvangen, vraag deze dan aan bij jouw Beheerder, hij/zij kan in Carerix een nieuwe gebruiker aanmaken.

Inloggegevens vergeten?

Lees hoe je jouw wachtwoord reset.

Kun je niet Inloggen in Carerix?

Volg de onderstaande stappen wanneer je niet in kan loggen:

• Controleer je inloggegevens

• Controleer of het website address (URL) correct is (applicationname.carerix.net)

• Vraag je Beheerder om assistentie

Let op: het Carerix Support Team zal nooit jouw wachtwoord wijzigen. Jouw beheerder kan wel jouw wachtwoord resetten of een nieuw wachtwoord instellen en jouw de inloggegevens sturen.

Wachtwoord wijzigen

Lees hier hoe je je wachtwoord kunt wijzigen.

Token Based Access (TBA)

De Beheerder kan TBA-functie hebben geactiveerd in de Carerix applicatie.

• Vul in van welke locatie je probeert in te loggen (thuis, kantoor, anders). Je ontvangt een e-mail met daarin een link waarmee je je TBA inlog activeert. Je browser opent en dan kan je inloggen.

Inlog scherm achtergrond afbeelding aanpassen

Wil je de afbeelding aanpassen het inlogscherm?
Lees dan het artikel: Login scherm - Logo toevoegen/aanpassen

Label: UD-744