Mijn Gegevens
Wachtwoord vergeten

Wat moet je doen wanneer je jouw wachtwoord bent vergeten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan natuurlijk voorkomen dat je jouw wachtwoord bent vergeten. Gelukkig kun je je wachtwoord makkelijk resetten:

• Ga naar jouw applicatie (applicatienaam.carerix.net)

• Klik in het inlogscherm op "Inloggegevens vergeten?" om een nieuw wachtwoord in te stellen.

• Vul de volgende gegevens in om per e-mail een reset-link te ontvangen:

• Je gebruikersnaam

• Een e-mailadres die je bij 'Mijn Gegevens' hebt ingevuld

• Ga in je mailbox naar ontvangen e-mails (bijv in Gmail of Outlook). Klik vervolgens op de link in die e-mail en stel een nieuw wachtwoord in

Belangrijk

Wanneer je hier gebruik van wilt maken is het noodzakelijk dat het door jou opgegeven e-mailadres te bereiken is buiten jouw Carerix applicatie.

Mocht dit niet het geval zijn, vraag dan aan een Beheerder om jouw wachtwoord te wijzigen. De helpdesk van Carerix kan je hier om veiligheidsredenen niet bij helpen.

Labels: UD-3051