Wachtwoord wijzigen

Hoe je je Carerix wachtwoord kan wijzigen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inloggegevens wijzigen

Carerix wordt geleverd met één ingestelde gebruiker. De naam van deze gebruiker is 'Admin'. Deze gebruiker heeft beheerdersrechten. Je dient deze inloggegevens direct te wijzigen.

• Ga naar de login pagina van je Carerix applicatie: https://applicatienaam.carerix.net

• Log in met jouw huidige Gebruikersnaam en Wachtwoord

• Klik op 'Mijn gegevens' in het menu links

• Wijzig Gebruikersnaam en/of Wachtwoord

• Vul de volgende velden in:

• Achternaam

• Voornaam

• E-mail zakelijk

• Website adres

• Social media links

• Functie

• Klik op [Bewaren] om de gegevens te bewaren

• Klik op [Annuleren] om terug te keren naar het overzicht

Opmerkingen:

• De gebruikersnaam is tevens jouw Carerix e-mail naam. Neem dus een passende naam. Voorbeeld: als je gebruikersnaam p.jansen is, dan ziet het standaard Carerix e-mail adres er zo uit: p.jansen@domeinnaam.nl c.q. p.jansen.company.mail.carerix.net

• Vul alle gegevens in, want deze worden gebruikt voor de e-mail footer.

• Een nieuw wachtwoord dient aan de volgende criteria te voldoen:

• Minimaal 12 karakters

• Minimaal 1 kleine letter

• Minimaal 1 hoofdletter

• Minimaal 1 getal

Labels: UD-408