Wat te doen na oplevering applicatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Carerix bezorgt je Carerix-applicatie vóór de ingangsdatum van het contract. Je ontvangt een e-mail met de URL van de applicatie en een gebruikersnaam en wachtwoord. Voer de volgende stappen uit:

1. Log in voor de eerste keer met de gebruikersnaam en het wachtwoord

2. Om veiligheidsredenen dien je deze inloggegevens direct te wijzigen:

1. Ga naar 'mijn account' aan de rechterkant van het scherm.

2. Verander de gebruikersnaam in je eigen gebruikersnaam

3. Wijzig het wachtwoord in jouw eigen wachtwoord

3. MasterUser Access activeren
    De applicatie wordt geleverd met MasterUser Access ingesteld als inactief. Geef Carerix toegang tot jouw applicatie door MasterUser te activeren.

1. Ga naar Onderhoud Instellingen

2. Blader naar het paneel MasterUser

3. Klik bij het veld enableMasterUserLogin op de knop Activeren

zie voor meer uitleg over MasterUser.

Kijk gerust rond in je gloednieuwe Carerix applicatie

Let op: Wij adviseren om eerst de Gebruikers- en Beheerderstraining te volgen voordat je wijzigingen aanbrengt in je applicatie.