Verse start
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige informatie van de Carerix applicatie wordt opgeslagen op je computer. Je gebruikt Carerix dus waarschijnlijk heb je het adres <klantnaam>.carerix.net in je bookmarks.

De informatie is opgeslagen in zogenoemde "Cookies". Dit is bijvoorbeeld informatie over de laatste zoekopdracht die je hebt uitgevoerd in Carerix. Ook wordt de Token voor de Token Based Access opgeslagen in een cookie.

Probleem

Het kan voorkomen dat deze locale informatie corrupt wordt, wat resulteert in een slechte werking van Carerix. Symptomen zijn:

• Niet mogelijk om in te loggen omdat de Token verkeerd is. Het resetten van de Token helpt niet.

• De interface van Carerix is niet in orde:- Het menu wordt twee keer afgebeeld.- Drop-down menu's bevatten de verkeerde informatie, bijvoorbeeld gebruikers in plaats van statussen.

• Sessie is verloren: Carerix geeft de melding "Wegens inactiviteit ...", terwijl je wel actief was.

Al deze problemen komen doordat de locale informatie (cookies) niet in orde is.

Oplossing

In deze gevallen is de beste oplossing om een verse start de maken. Verwijder alle locale informatie en haal alles opnieuw op van de Carerix server.

• Vraag je Carerix Beheerder om de Token Based Access tijdelijk uit de schakelen

• Verwijder al je bookmarks, snelkoppelingen en favorieten van <klantnaam>.carerix.net.

• Verwijder alle tijdelijke internet bestanden en cookies.Vraag je netwerk beheerder om je assisteren indien nodig.

• Herstart je internet browser

• Ga naar <klantnaam>.carerix.netZorg ervoor dat je niet automatisch ingelogd bent, en dat er geen gebruikersnaam / wachtwoord staat ingevuld.

• Klik op "Refresh all" (ctrl+F5) om de pagina te herladen.

• Als je wil kan je deze pagina bookmarken.

• Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en login.

• De Carerix beheerder kan nu de Token Based Access weer aanzetten. Onthoud dat je eerste login vanaf je werk computer moet komen.

Opmerking:
Bookmark nooit een Carerix pagina als je al ingelogd bent. Niet alleen de URL wordt namelijk onthouden, maar ook de sessie informatie. De sessie informatie zal verlopen zijn de volgende keer dat je de bookmark gebruikt, dit resulteert in problemen achteraf.

Keywords : UD-1160