MasterUser

Informatie over de MasterUser functionaliteit

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij een supportvraag of consultancy, moeten we soms in je systeem kunnen kijken. Toegang tot jullie systeem bespaart dan kostbare tijd. Wanneer je Carerix toegang tot jouw applicatie wilt geven dien je de MasterUser instelling op YES te zetten:

• Log in in jouw Application

• Ga naar MaintenanceSettings

• Ga naar het paneel MasterUser

• Klik bij het veld enableMasterUserLogin, op 'Activeren'

De applicatie wordt standaard geleverd met MasterUser-toegang inactief. Carerix heeft dus geen toegang tot jullie applicatie totdat Masteruser-toegang is verleend.

Wat betekent dit voor jou?

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn moeten wij soms in jouw systeem kijken. Als wij hier reeds toestemming voor hebben bespaart dat waardevolle tijd.

Wat kan Carerix doen in jouw applicatie?

Wanneer je Carerix toegang geeft tot jouw systeem, kunnen we inloggen met een speciaal beheerdersaccount en het inloggen simuleren als elke actieve Carerix-gebruiker. De activiteiten van Carerix worden gelogd in de systeemactiviteiten en zijn in te zien door alle Beheerders.

Wat als je deze toestemming niet wilt geven?

Als je ons liever geen toegang tot jouw systeem geeft, hoef je niets te doen.

Houd er rekening mee dat dit de tijd kan verlengen die nodig is om je een goede oplossing te bieden wanneer je ons om ondersteuning vraagt, en dat dit het serviceniveau dat we kunnen bieden beperkt.

Wanneer je onze ondersteuning aanvraagt en wij toegang tot jouw applicatie nodig hebben, zullen wij jouw beheerder om toestemming vragen. Jouw Beheerder kan dan besluiten om toegang te verlenen, en deze intrekken zodra het probleem is opgelost.

Mocht je nog overige vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met je account manager.

Labels: UD-986