Alle collectiesDashboardsCarerix Dashboards
Algemeen gebruik Carerix Dashboards
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Toestaan van 'Third-Party Cookies' voor de domeinen carerix.net en carerix.io

Om de Carerix Dashboards correct te laten functioneren, moet je cookies van derden toestaan voor de domeinen carerix.net en carerix.io in je browser. Mogelijk moet je je browserinstellingen aanpassen om dit te doen.

Toestaan van third-party cookies in Chrome:

1. Ga naar de Chrome-instellingen via het kebab-menu (de drie stippen in de rechterbovenhoek).

2. Kies hier voor de optie 'Instellingen'

3. Selecteer de optie 'Privacy en Beveiliging' in het linker menu.

4. Selecteer 'Cookies van derden'.

5. Onderaan de pagina vind je de kop 'Sites die cookies van derden mogen gebruiken'.

6. Klik op 'Toevoegen' en voeg zowel *.carerix.net als *.carerix.io toe om cookies van derden toe te staan.

Toestaan van third-party cookies in FireFox:

1. Open je Carerix-toepassing op customer.carerix.net.

2. Klik links van de adresbalk op het schildje.

3. Schakel de Enhanced Tracking Protection-schakelaar uit aan de rechterkant van het paneel. Dit schakelt de Enhanced Tracking Protection uit voor Carerix, waardoor de pagina automatisch opnieuw wordt geladen en trackers worden ingeschakeld.

Toestaan van third-party cookies in Edge

1. Open Edge en klik op het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek.

2. Selecteer het menu Instellingen.

3. Kies in het linker menu 'Cookies en site-instellingen'.

4. Klik bovenaan het scherm op 'Beheer en verwijder cookies en sitegegevens'.

5. Ga op deze pagina naar de sectie 'Toestaan' en klik op 'Toevoegen'. Voeg nu [.]carerix.net toe en vink het vakje 'Cookies van derden op deze site toestaan' aan. Herhaal dit voor [.]carerix.io.

Toestaan van third-party cookies in Safari

1. Open Safari en klik op het Safari-menu.

2. Kies Instellingen en vervolgens Privacy.

3. Haal het vinkje weg bij 'Voorkom volgen tussen websites'.

4. Haal het vinkje weg bij 'Blokkeer alle cookies'.

5. Sluit Instellingen.