Troubleshoot
Pagina's worden niet goed getoond

Troubleshooting | Wat te doen als de pagina's van Carerix niet goed getoond worden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer er met Carerix gewerkt wordt, moeten alle pagina's juist weergeven worden: Een menu aan de linkerkant en een context balk bovenin.

Dit artikel beschrijft de situatie waarin Carerix niet volledig, of verkeerd weergeven wordt en hoe dit opgelost kan worden.

Probleem

Soms wordt de pagina onvolledig of verkeerd getoond. Voorbeelden hiervan zijn:

• Geen menu aan de linkerkant

• De verkeerde tabellen worden getoond

• Alleen een menu en/of een paar buttons worden getoond

• Het menu wordt dubbel weergeven

Oorzaak

Pagina's in Carerix zijn gebouwd met behulp van javascript. Wanneer de pagina op de verkeerde manier wordt opgeroepen, of javascript zorgt voor een fout wanneer de pagina onderweg is van onze servers naar jouw computer, dan kan het zorgen voor een verkeerde opbouw van de pagina.

Oplossing

Meestal is dit probleem simpel op te lossen door de pagina opnieuw te laden (F5). Als het probleem nog steeds aanwezig is, volg dan de volgende instructies.

Internet verbinding

Allereerst, check of je internetconnectie in orde is. Hier lees je meer: kwaliteit netwerk meten.

Pagina's in cache

Het kan ook helpen om de cache van je internetbrowser te legen. Hieronder staan twee artikelen waarin wordt beschreven hoe je dit kan doen voor Google Chrome en Mozilla Firefox.

Alternatief voor Chrome

Je kan er ook voor kiezen om voor Google Chrome alleen de cache en cookies van Carerix te wissen in plaats van alles binnen de browser.

Dit kan je doen door de volgende URL in een nieuw venster te plakken: chrome://settings/siteData?searchSubpage=carerix.net en op 'Verwijder Alle Weergegeven' te klikken.

De juiste URL

Gebruik altijd https://klantnaam.carerix.net, https://klantnaam.carerix.com wordt niet meer ondersteund.

Labels: UD-1262