Carerix Seamless voor Mobiel - Activatie

Carerix nieuwe mobiele oplossing | Activatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Activatie

Seamless werkt onafhankelijk van je Carerix applicatie en is toegankelijk via zijn eigen URL: <applicatienaam>.carerix.net/seamless

Seamless is pas beschikbaar na de activatie. De activatie kan uitgevoerd worden door je Beheerder door middel van de volgende stappen:

• Log in als Beheerder

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Instellingen'

• Ga naar het paneel "Seamless"

• Je kan nu Seamless activeren door op de [Activatie] knop te klikken

Opmerking: Het kan 15 minuten duren voor dat Seamless is geactiveerd nadat je op de knop hebt geklikt.

Labels: UD-2932, Activatie