Features
Activiteiten printen

Taken, Notities, Afspraken en E-mails printen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je wilt een overzicht printen van bepaalde Activiteiten, bijvoorbeeld Taken, Notities, Afspraken en E-mails.

Werkwijze

Onderstaande werkwijze gaat ervan uit dat het Document-sjabloon"Activiteitenoverzicht" is geïnstalleerd.

• Kies in menu Activiteiten een activiteit waarvan je een overzicht wilt maken

• Maak de selectie en klik [kies Rapport...], "Activiteitenoverzicht"

• Print of bekijk het overzicht

Tip: Als je niets selecteert, wordt de gehele selectie opgenomen.

Praktijkvoorbeeld

Je wilt een overzicht van alle toekomstige telefoonafspraken in je Agenda.
In het onderstaand praktijk voorbeeld gaan wij ervan uit dat de volgende Type(n) in de Tabel zijn opgenomen.

• Type Afspraak

• Type Telefoonafspraak

Je kunt natuurlijk elk ander type gebruiken.

• Klik 'Activiteiten' | 'Agenda'

• Klik 'Alle Afspraken-Tab'

• Vul twee Zoekregels in als volgt: Type is gelijk aan telefoonafspraakAanmaakdatum is op of na $currentdate (*)

• Klik [Zoeken]

• Klik [Kies rapport...], Activiteitenoverzicht

Sjabloon niet beschikbaar?

Mocht het sjabloon "Activiteitenoverzicht" niet beschikbaar zijn, dan kan de Beheerder dit sjabloon vanuit Sjabloon bibliotheek installeren.

Labels : UD-1820