Plaatsing

Informatie over Plaatsingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: Deze functionaliteit is niet beschikbaar in de Corporate & Recruitment Edities.

Een plaatsing wordt aangemaakt nadat een kandidaat is aangenomen bij een opdrachtgever. De module Plaatsing biedt de volgende mogelijkheden:

• Snel en overzichtelijk plaatsingen beheren

• Nieuwe plaatsingen maken, hoe dit werkt lees je hier

• Handmatig factuurregels maken

• Weekstaten invoeren

Hierboven zie je een screenshot van het plaatsingen overzicht. De nummers corresponderen met de volgende mogelijkheden:

1. Mijn plaatsingen; hier zie je een overzicht van jouw persoonlijke plaatsingen

2. Plaatsingen van mijn vestiging; hier zie je een overzicht alle plaatsingen van jouw vestiging

3. Alle plaatsingen; hier zie je een overzicht alle plaatsingen

4. Gearchiveerd (alleen zichtbaar voor de beheerder): hier zie je een overzicht van alle verwijderde plaatsingen

5. Filter profiel; hiermee kun je via een opgeslagen zoekprofiel direct met aantal zoekregels gaan filteren naar de dossiers die je zoekt

6. Zoeken; met behulp van meerdere zoekregels kun je snel tussen plaatsingen zoeken

7. Actie; Via de 'Actie' knop kun je plaatsingen overnemen (op eigen naam zetten), toewijzen aan een andere verantwoordelijke, een activiteit voor meerdere plaatsingen aanmaken (taak, afspraak of notitie), van meerdere plaatsingen de status wijzigen, of in bulk te archiveren.

8. Nieuw; klik op nieuw om een nieuwe plaatsing te maken

9. Kies e-mail; kies hier een e-mail sjabloon om te versturen

10. Kies rapport; kies hier een rapport sjabloon om te genereren

11. Klik een Plaatsing open om deze te bewerken

Let op: Het "Voorvertoning veld" aan de zijkant kan opengeklikt worden, om zo een preview te verkrijgen van de plaatsing in kwestie.

Labels: UD-336