Taak

Taken in Carerix

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Taken in Carerix worden aangemaakt als er een actie moet plaatsvinden, met een specifieke deadline. Dit hoeft niet per se een afspraak te zijn (deze komen in de agenda terecht), het gaat om het plaatsvinden van de actie. De taak kan indien nodig met een reminder ingesteld worden, die de gebruiker herinnert aan de actie, of bijgehouden worden in het Takenoverzicht of het Dashboard.

De afbeelding hieronder toont een overzicht van de Taken:

De nummers corresponderen met de volgende mogelijkheden:

1. Mijn taken; uw persoonlijke taken

2. Alle taken; een overzicht van alle taken

3. Verwijderd; alle verwijderde taken

4. Zoekprofiel; zoek met eerder opgeslagen zoektermen. Maak een zoekprofiel door een zoekactie op te slaan. Handig voor frequent gebruikte zoekacties.

5. Zoeken; zoek met behulp van meerdere zoekregels

6. Nieuw; maak een nieuwe taak

7. Klik op een taak om de taak te openen en te bewerken

8. Kies actie; Selecteer de taak en kies een gewenste actie

De taak module biedt de volgende mogelijkheden:

• Taak van een E-mail maken

• Koppelen aan een Match, Kandidaat, Contactpersoon of Vacature

• Herhalende taken

• Waarschuwing notificatie instellen

• Taak-type opgeven

• Vertrouwelijk maken: Via dit paneel kan aangegeven worden of een dossier Vertrouwelijk is en voor welke gebruikersrol het zichtbaar is. Indien het aankruisvakje Vertrouwelijk aan staat is het dossier alleen toegankelijk voor de verantwoordelijke en eventueel voor gebruikers met de in het paneel ingestelde gebruikersrol. Als een gebruiker niet geautoriseerd is, wordt het dossier nergens getoond.

Labels: UD-122