CRM bestand aanmaken

CRM tool om in contact te blijven met Opdrachtgevers, Contacten en Kandidaten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opdrachtgever invoeren

• Ga naar 'Dossiers' | 'Opdrachtgevers'

• Klik [Nieuw]

• Vul de naam van de Opdrachtgever in

• Als de Opdrachtgever al bestaat, - Klik op het bolletje voor de bedrijfsnaam en klik op verder. - Is de opdrachtgever nog niet bekend, klik dan alleen op verder

• Vul de bedrijfsinformatie in, zie figuur 1

• Klik op [Voltooien]

• Nu zie je een overzicht van het opdrachtgever dossier, zie figuur 2.

Het voorbeeld boven laat zien dat er verschillende tabs in de kaart zijn verschenen om direct gekoppelde informatie aan de Opdrachtgever weer te geven.
Daarnaast is het mogelijk om:

• een status aan te geven (voorbeeld: lead/prospect/klant/ex-klant)

• een alias op te geven  (voorbeeld: afkortingen, ‘voorheen’-naam)

• moeder-dochter relaties te maken

Contactpersoon invoeren

Contactpersonen zijn gekoppeld aan een Opdrachtgever.

• Ga naar 'Dossiers' | 'Contactpersonen'

• Klik [Nieuw]

• Kies voor welke Opdrachtgever je een nieuwe Contactpersoon wilt invoeren.

• Klik [Verder]

• Klik [Verder] (bij een bestaande Opdrachtgever zie je eerst of de Contactpersoon al is ingevoerd).

• Vul de informatie in van de Contactpersoon, zie figuur 3

• Klik [Voltooien]

• Nu zie je een overzicht van de contactpersoon kaart, zie figuur 4

Een contactpersoon kun je een status toekennen:

• In dienst

• Uit dienst, Bijvoorbeeld: een oud-contactpersonen geef je de ' Uit dienst' status.

Vacature invoeren

Een Vacature kunt u op 3 manieren invoeren.

• Vanuit het Opdrachtgever-Dossier

• Vanuit het Contactpersoon-Dossier

• Via het menu 'Dossiers' | 'Vacatures'

Onderstaand lees je hoe je een Vacature invoert vanuit het Dossier menu (voor een al ingevoerd Opdrachtgever en Contactpersoon.

1. Kies 'Dossiers' | 'Vacatures'

2. Klik [Nieuw]

3. Kies "Een bestaande Opdrachtgever"

4. Kies een Opdrachtgever

5. Klik [Verder]

6. Kies de Contactpersoon

7. Klik [Verder]

8. Kies "Een volledig nieuwe vacature invoeren"

9. Klik [Verder]

10. Nu zie je een overzicht van de vacaturekaart, zie figuur 5. Vul deze in.

11. Klik op [Voltooien]

Nu zie je een overzicht van de ingevulde vacature kaart, zie figuur 6

Opmerkingen:

• De getoonde velden op deze pagina's kunnen door de Beheerder via Configuratieprofielen aangepast worden naar de eigen wensen - verplicht zetten en verbergen van velden is mogelijk.

• Procedure:                                                                                                                  Hier vul je het te volgen recruitment proces in (W&S of Detachering) dat gedefinieerd is in de Fasen.

• Instellingen:                                                                                                                      - Open Sollicitatie:                                                                                                     Kies deze optie bij het aanmaken van een generieke Vacature waarop Kandidaten kunnen solliciteren. Kandidaten kunnen hieraan ge-matched worden. - Passieve Zoekopdracht:                                                                                         Een passieve Zoekopdracht documenteert interessante Kandidaat kenmerken voor een klant. Dit is geen echte Vacature, maar meer een administratieve vastlegging.                                                                                                                      - Anonieme vacature:                                                                                             Wordt aangeklikt om vast te leggen dat de naam van de Opdrachtgever niet bekend gemaakt mag worden.                                                                                      - Sjabloon vacature:                                                                                                     Bij het aanmaken van een nieuwe vacature toont er een extra optie in de wizard: 'Maak een kopie van een sjabloon vacature'. Wanneer hiervoor gekozen wordt, opent zich een kopie van een (door de Beheerder vastgestelde) Vacature, die tevens Taken, Agenda, Notities en Bijlagen kopieert.                                          Deze zijn alleen zichtbaar voor de Beheerder.

Labels : UD-279