Kandidaat als contactpersoon koppelen aan opdrachtgever

Hoe koppel je een kandidaat als contactpersoon aan een opdrachtgever

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk dat een Kandidaat ook een Contactpersoon is, en andersom.

Werkwijze

Als voorbeeld gaan wij Kandidaat Jan Jansen als Contactpersoon koppelen aan opdrachtgever Acme:

• Open het dossier van de Kandidaat, in dit geval Jan Jansen

• Klik nu op [+Contactpersoon]De volgende melding verschijnt: "Deze kandidaat is nog geen contactpersoon. Weet u zeker dat u contactpersoonsgegevens bij deze kandidaat wilt aanmaken?"

• Klik op [OK]De Kandidaat is nu tevens een contactpersoon.

• Kies [Koppelen]

• Kies 'Zoek een opdrachtgever'

• Selecteer de Opdrachtgever, in dit geval Acme.

• Kies [Voltooien]

Aandachtspunten en tips

Contactpersoon bestond al; Het is mogelijk dat er al een Contactpersoon Jan Jansen was bij Acme. In dat geval zijn er nu twee. Je kan deze twee samenvoegen: het resultaat zal weer een Contactpersoon zijn.

Labels: UD-1767