Wanneer wordt het veld "datum laatste contact" bijgewerkt?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Kandidaten, Contactpersonen en Opdrachtgevers staat een veld "Datum laatste contact" in het blok contactgegevens.
Deze datum geeft aan wanneer voor het laatst contact is geweest met de persoon of organisatie. Je kunt deze zelf bijwerken maar soms wordt het veld ook automatisch bijgewerkt.

Het bijwerken van de "Datum laatste contact" van een kandidaat, Contactpersoon of Opdrachtgever gebeurt in de volgende gevallen:

• De gebruiker klikt op het knopje [vandaag]

• Er wordt een e-mail verzonden vanuit het detailscherm van het dossier

• Er wordt een e-mail ontvangen als antwoord op een e-mail aan het dossier

• Er wordt een e-mail ontvangen die via het afzenderadres gekoppeld wordt aan het dossier

• Er wordt een activiteit bij het dossier aangemaakt waarvan zowel de status als het type de tag 'UpdateContactDateTag' hebben. Dit is door de beheerder in te stellen via 'Onderhoud' | 'Tabellen'

• De status of het type van een activiteit bij het dossier wordt gewijzigd: De laatste contactdatum wordt alleen bijgewerkt als zowel de status als het type aan de tag 'UpdateContactDateTag' zijn gekoppeld.

Opmerkingen

• De contactdatum van een opdrachtgever wordt ook bijgewerkt wanneer de contactdatum van een van zijn contactpersonen nieuwer is dan de eigen contactdatum.

• U kunt een e-mail sturen via (+) achter e-mail (in het menu links). Wanneer het opgegeven e-mail adres wordt herkend zal Carerix het bericht aan de betreffende persoon koppelen. Ook in dit geval wordt de datum laatste contact bijgewerkt.

• De "datum laatste contact" wordt dus niet meer bijgewerkt indien een e-mail wordt verzonden vanuit een overzicht of een mailing.

Labels: UD-158