Taken
Herhalende taak aanmaken

Aanmaken van een herhalende taak

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Carerix kun je zelf een Taak die elke week voorkomt instellen. Ook is het mogelijk om Carerix over bijvoorbeeld een maand zelf een Herhalende taak te laten maken.

Hoe maak je een herhalende taak aan?

• Ga naar 'Activiteiten' 'Taken'

• Ga naar de 'Mijn Taken-tab'

• Open de betreffende Taak

• Vink 'Herhaling' aan en vul het juiste aantal dagen/ weken/ maanden in

• Klik op de knop [Bewaren]

Laat Carerix een herhalende taak zelf aanmaken?

• Ga naar 'Activiteiten' 'Taken'

• Ga naar "Mijn Taken-tab"

• Open de betreffende Taak

• Verander de selectielijst van "To do" in "Afgehandeld"

• Vink 'Herhaling' aan en vul het juiste aantal dagen/ weken/ maanden in

• Klik op de knop [Bewaren]

Carerix maakt nu vanzelf in "Mijn Taken" een nieuwe Herhalende taak aan.

Let op:
Als de deadline op 23 maart staat en op 25 maart verander je 'Mijn taak' van "To do" in "Afgehandeld", wil je dat Carerix deze Taak over een maand gaat herhalen.
Dan maakt Carerix op 25 april een nieuwe Taak aan.

Labels: UD-135