Sjablonen
Afwezigheidsmelder - Out of office

Hoe je een afwezigheidsmelder (out of office bericht) kunt instellen met behulp van een Auto Reply - Sjabloon

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voorbereiding:

Om een afwezigheidsbericht in te stellen dien je het systeem sjabloon 'Auto Reply' te installeren uit de sjabloon bibliotheek. Dit doe je als volgt:

• Ga naar "Onderhoud" - "Sjablonen"

• Klik op de tab "E-mail" en klik op "Bibliotheek

• Scroll naar beneden naar het blok 'E-mail (dossier)'

• Zoek 'Auto Reply' en klik op "Installeer"

• Log opnieuw in om de wijzigingen door te voeren.

Werkwijze

Afwezigheid stel je als volgt in:

• Klik bovenin op 'Mijn gegevens';

• Vink afwezig (automatisch antwoorden) aan;

• Typ het afwezigheidsbericht in;

• Klik op 'Bewaren';

Let op: De afwezigheidsmelder stuurt 1 keer een afwezigheidsmail per uniek afzender e-mailadres.

Als bij het inloggen het afwezigheidsbericht nog aan staat, krijgt de gebruiker hiervan een melding. Indien er alleen een out-of-office melding is verstuurd naar aanleiding van een inkomende e-mail, wordt bij die inkomende e-mail niet gemeld dat deze beantwoord is.

Labels: UD-1398