Sjablonen
Nieuw sjabloon installeren

Hoe installeer je een nieuw sjabloon

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Carerix maakt gebruik van E-mail /Document Sjablonen.
Soms heb je een sjabloon nodig, alleen is deze (nog) niet beschikbaar.
Je hebt dan drie opties:

Installeer sjabloon uit de sjabloon bibliotheek

Alle sjablonen die op dit moment beschikbaar zijn, staan in de sjabloon bibliotheek. Volg de volgende methode om een sjabloon uit de sjabloon bibliotheek te installeren:

• Log in als Beheerder

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'

• Ga naar 'E-mail-tab' of 'Document-tab'

• Klik op de knop [Bibliotheek]                                                                                       Je ziet nu een scherm met een lijst vol met sjablonen. Deze kan je gratis installeren en gebruiken.

• Klik op [Installeer] om een sjabloon te installeren

Het sjabloon zal beschikbaar zijn zodra je opnieuw inlogt.

Zelf een sjabloon maken

Als je zou willen, zou je ook zelf een sjabloon kunnen maken:

• E-mail sjablonen kunnen aangepast worden in Carerix

• Document templates worden geplaatst op: https://<klant>.carerix.com/templates/...

Let op:
Carerix biedt geen debug service op zelfgemaakte sjablonen

Maatwerk Sjablonen

Neem contact op met het Customer Success Team
Labels : UD-1227