Sjablonen
Automatisch uitgelogd bij nieuw e-mailbericht

Telkens als je een nieuw e-mail bericht wilt aanmaken word je uitgelogd.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je klikt op het plusje bij e-mail of op de knop [Nieuw] in het e-mailoverzicht. Vervolgens word je uitgelogd uit Carerix (u krijgt het login venster).

Oorzaak

De oorzaak is dat er geen e-mailsjabloon is met code "BLANK".

Oplossing

Installeer het sjabloon "Blanco E-mail" vanuit de sjabloon-bibliotheek:

1. Log in als Beheerder;

2. Ga naar 'Onderhoud' > 'Sjablonen' > [Bibliotheek];

3. Zoek het sjabloon "Blanco E-mail"Deze staat onder het kopje E-mail (Dossier);

4. Klik op [Installeer] om het sjabloon te installeren;

5. Log uit en opnieuw in om het sjabloon te kunnen gebruiken.