Alle collectiesFeatures
Zoekcriteria met variabele waarden

Hoe stel je Zoekregels samen met variabele waarden voor het uitvoeren van zoekopdrachten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel Zoekregels samen met variabele waarden voor het uitvoeren van dynamische zoekopdrachten. Samengestelde Zoekregels slaat u op in een zoekprofiel.

💡Tip: Een beheerder kan zoekprofielen opslaan, delen en standaard maken

Werkwijze voor het opstellen van zoekfilters met variable waarden

Zoek vraag: Toon de Taken die gewijzigd zijn voor de eerste dag van de huidige maand:

• Ga naar 'Activiteiten' | 'Taken'

• Ga naar de Zoekregels

• Kies Wijzigingsdatum in de linker tabel

• Kies "Is voor" in de tweede tabel

• Klik icoon rechts van de zoekbalk

• Kies "$now.firstDayOfMonth"

• Klik [Zoeken]

• Klik [Bewaren] om het zoekprofiel op te slaan