Alle collectiesDashboardsMijn Assistent
Mijn Assistent, tabblad Activiteiten

Mijn assistent | Taken | Vergaderingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het Activiteiten tabblad geeft je nog meer inzicht in je werkdag. Je agenda toont voor vandaag en morgen, daarnaast zie je direct de taken die je te doen hebt. Onze triggers helpen je om geautomatiseerd taken in aan te maken, welke je nu heel goed inzichtelijk hebt en kunt opvolgen. Meer over triggers lees je hier: https://help.carerix.com/nl/articles/1782347-trigger-aanmaken

Afspraken

Afspraken zijn zichtbaar als de nieuwe Agenda functie is geactiveerd.

• Je ziet de lijst met afspraken voor vandaag en morgen (als het vrijdag is, dus voor vrijdag en maandag)

• Als je op Toekomstige Afspraken klikt, word je naar de agenda pagina geleid

• Als je op de rij klikt, worden de afspraken geopend

• Als je op de knop "+" kun je eenvoudig een nieuwe afspraak maken

Taken

De taakweergave bevat deze kwalificaties voor het weergeven van statussen.

Heeft een actief selectievakje en taskstatusclass is/zijn TasktoDotag, TaskInprogressTag.

Ga naar Onderhoud -> Tabellen -> Filter voor tabel is gelijk aan "Status taak" ->open op de instellingen te conctroleren

• Als je op de titel Taken klikt, word je doorgestuurd naar de overzichtspagina "Taken"

• Er zijn twee tabbladen: Open en Verlopen

• Taken op het tabblad Open omvatten alle taken die vandaag beginnen op basis van de huidige tijd of in de toekomst

• De regel voor Verlopen is dat als de dag en het tijdstip van een taak zijn verstreken, deze van het tabblad Open verdwijnt en naar het tabblad Verlopen wordt verplaatst

• Het tabblad Verlopen bevat een overzicht van de verlopen taken

• De knop "+" activeert de wizard om een ​​taak aan te maken

• Taken zijn gegroepeerd op dagen. Als er een dag geen taken zijn, wordt deze niet weergegeven

• Op het tabblad Verlopen worden de taken weergegeven, gesorteerd op datum, waarbij de oudste bovenaan staan

• De status van de taak kan direct worden aangepast vanuit het overzicht.