Alle collectiesDashboardsMijn Assistent
Mijn Assistent, tabblad Leads

Documentatie voor het nieuwe "Mijn Assistent" dashboard | Assistent | Dashboard | Funnel | Leads funnel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben een nieuw tabblad 'Leads' geïntroduceerd in Mijn Assistent. Dit tabblad biedt een gestroomlijnd overzicht van je leads, met de focus op belangrijkste informatie. Zo kun je leads efficiënt beheren zonder te worden overspoeld door details. Voor uitgebreide informatie kun je nog steeds verwijzen naar de originele dossiers.

Inzicht in de Leads funnel

1. Totaal aantal leads in een specifieke leadfasegroep (klikbaar)

2. Naam van leadfasegroep

Overzicht van elke leadfase

Als je bovenaan op de Leadfasen klikt, wordt hieronder een gerelateerd overzicht geladen

De kolommen

• Naam

• Fase

• Fase gewijzigd (laat zien hoe lang het geleden is dat de wedstrijd in de huidige fase werd gezet)

• Startdatum

• Procedure

• Contactpersoon

• Opdrachtgever

• Verantwoordelijke

Kolom "Fase" en "Verantwoordelijke" zijn direct aanpasbaar vanuit het overzicht/

Bekijk de vervolgkeuzelijst Leads van de collega's

• Het overzicht laadt in eerste instantie Leads gerelateerd aan de huidige gebruiker

• Om Leads voor een andere gebruiker te bekijken, selecteert je de naam van deze gebruiker.

• Als je op het pictogram Wissen klikt, wordt de vervolgkeuzelijst gereset en worden leads voor de huidige gebruiker opnieuw weergegeven