Dashboards
Mijn Assistent
“Mijn Assistent” dashboard

Documentatie voor het nieuwe "Mijn Assistent" dashboard | Assistent | Dashboard | Funnel | Matchfunnel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is het "MyAssistant" dashboard

In het nieuwe “MyAssistant” dashboard bieden we meer inzicht aan de gebruiker om grip te houden op lopende procedures. Het dashboard toont de belangrijkste procedures van de gebruiker. In één oogopslag zie je de complete matchfunnel, waarin je vervolgens per fase kunt zien welke kandidaat, gematcht is op welke vacature bij een opdrachtgever.

Het dashboard toont direct hoe lang het geleden is dat de match op de huidige fase is gezet. Je kunt eenvoudig sturen op gemaakte afspraken, om snelheid in het proces te houden.

Het dashboard is inzichtelijk per gebruiker. Je kunt het dashboard van andere gebruikers inzien, mits de gebruikersrol dit toelaat.

Het nieuwe dashboard als opstart dashboard

Als beheerder kun je kiezen voor het nieuwe “Mijn Assistent” dashboard en kun je het huidige opstart dashboard vervangen. Dit doe je eenvoudig via Onderhoud → Sjablonen → tabblad Document → zoek naar STARTUP → Open het documentsjabloon → Verwijder de code “STARTUP”.

Zodra je opnieuw inlogt zal het nieuwe dashboard direct tonen als start dashboard voor alle gebruikers.

Hoe je naar het "Mijn Assistent" dashboard navigeert

Je kunt het “Mijn Assistent” dashboard bereiken via de nieuwe knop tussen het logo en de zoekbalk.

Inzicht in de matchfunnel

De cijfers vertegenwoordigen het aantal matches in een bepaalde matchfasegroep.

1. Totaal aantal matches in een bepaalde matchfasegroep (klikbaar)

2. Naam van matchfasegroep

3. Periode

Alle matchfasegroepen worden overgenomen vanuit de matchgroep structuur, behalve de laatste twee: succesvol en niet succesvol. Deze aangepaste matchfasegroepen zijn alleen zichtbaar op het dashboard en worden aan het einde van de funnel getoond.

• Succesvol vertegenwoordigt alle matches waarvan de parameters "match is succesvol afgerond" en "Eindfase" zijn ingesteld op Ja (in Onderhoud → matchfasen → open benodigde matchfase → selectievakje "Match is succesvol afgerond" en "Eindfase” (ingesteld op ja)

• Niet succesvol vertegenwoordigt alle matches met de parameters “Eindfase - Ja” (in Onderhoud → matchfasen → open benodigde matchfase → "Eindfase” (ingesteld op Ja)

• Mocht er een matchfasegroep zijn die je achter de groep "niet succesvol" wilt hebben (bijvoorbeeld een zelf toegevoegde groep). Pas het index nummer van deze matchfasegroep aan naar < 990 en deze zal als laatste worden weergegeven.

Overzicht van elke matchfase

Zodra je op een matchfase klikt tonen de bijbehorende matches in het overzicht er onder.

De kolommen

• Fase

• 👉 Fase gewijzigd (laat zien hoe lang het geleden is dat de match in de huidige fase is gezet en deze kolom is sorteerbaar, meer informatie)

• 👉 Actie (vanuit hier plan je eenvoudig een afspraak of roep je een mailtemplate aan, meer informatie vind je hier)

• Kandidaat

• Status kandidaat

• Vacature

• Status van vacature

• Opdrachtgever

• Medium

👉 De kolommen Matchfase, Status (Kandidaat) en Status (Vacatureopdracht) zijn direct aanpasbaar vanuit het dashboard.

Bekijk matches van je collega

• Standaard tonen we op het Dashboard de Matches die betrekking hebben op de huidige gebruiker

• Het kan worden gewijzigd door een andere gebruiker te kiezen of te zoeken 👉 (tot 10)

• Zodra je de naam van de collega wegklikt, zullen de eigen matches weer tonen.

Matchfunnel op de pagina Kandidaat, Vacature en Opdrachtgever pagina

Binnen het kandidaatsdossier, op het tabblad basis, is de matchfunnel weergegeven van de specifieke kandidaat of vacature. Zo zie je in één oogopslag of de kandidaat al in procedure is en waar deze zich bevindt.

Hetzelfde zie je binnen het vacaturedossier. Zodra je een vacature opent zie je direct hoeveel kandidaten in procedure zijn en waar zij zich bevinden in het proces.

👉 Hetzelfde geldt voor de opdrachtgevers

👉 De beheerder kan de zichtbaarheid van de Match funnel voor Kandidaat, Vacature en Opdrachtgever uitschakelen op het tabblad "Basis" op de detailpagina.

Ga naar Instellingen -> Seamless paneel -> showRecordDetailMatchFunnel

MatchSLA instellen:

Meer informatie over hoe je het tijdslimiet per matchfase (matchSLA) kunt instellen lees je in dit artikel: https://help.carerix.com/nl/articles/7241042-mijn-assistent-update-sla-instellen