Brevo Connector
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je wil beginnen met de integratie tussen Carerix en Brevo, zullen wij een aantal standaard workflows voor je activeren.

1. Globale activatie workflow waarbij het volgende wordt geactiveerd in Carerix:

Tabellen:
* Groep kandidaat (Brevo sync - exportcode: brevosynccandidate )
* Groep contactpersoon (Brevo sync - exportcode: brevosynccontact )

* Status campagne (Send to brevo - exportcode: brevo_status_send )
* Status campagne (Ready in Brevo - exportcode: brevo_status_ready)
* Status campagne (Stopped in brevo - exportcode: brevo_status_stopped)
* Attribuut campagne URL - (Edit URL - exportcode: brevo_edit_url)
* Attribuut campagne URl - (Report URL - exportcode: brevo_report_url)
* Attribuut campagne lijst - (Brevo list: exportcode: brevo_list_id)
* Attribuut lijsttype - (Brevo list: exportcode: brevo_lists)
* Attribuut lijstitem - (Brevo items: exportcode: brevo_create_list)

2. Globale activatie workflow waarbij de volgend velden worden geactiveerd in Brevo:

Kandidaat:
cx_candidate_or_contact cx_status cx_category cx_language cx_functiongroup cx_function cx_jobtitle cx_sector cx_branche cx_birthdate cx_Last_contact WHATSAPP SMS cx_city cx_postalcode cx_availability cx_legal_ground cx_legal_term cx_legal_experationdate cx_legal_approvaldate

Contact:

cx_candidate_or_contact FIRSTNAME FIRSTNAME EMAIL cx_birthdate cx_language WHATSAPP SMS cx_company_name cx_company_status cx_Last_contact cx_jobtitle cx_city

Overlappende velden worden niet twee keer aangemaakt en de dropdown lijsten worden gevuld met de tabelitems in Carerix.

3. Kandidaten en contactpersonen worden gesynchroniseerd van Carerix naar Brevo

Zodra kandidaten en/of contactpersonen toegevoegd zijn aan de groepen, zullen deze personen elke ochtend om 07:00 worden gesynchroniseerd naar Brevo met bovenstaande informatie. Informatie niet ingevuld of foutief? Dan worden deze gegevens uitgesloten om foutmeldingen te voorkomen.

4. Campagnes inclusief kandidaten en contactpersonen worden gesynchroniseerd van Carerix naar Brevo

Zodra je de campagne hebt gemaakt en attendees hebt toegevoegd en hebt aangegeven of je een nieuwe lijst wil maken in Brevo óf contacten wil toevoegen aan een bestaande lijst, verstuur je de Campagne naar Brevo door hem op de juiste status te zetten.

In Brevo wordt gecontroleerd of de contacten al bestaan.
Zo niet, dan worden deze aangemaakt inclusief velden zoals hierboven aangegeven.

Alle contacten worden toegevoegd aan de lijst.

Er wordt vervolgens een campagne aangemaakt in Brevo (met dezelfde naam als in Carerix) en de lijst met personen wordt hier automatisch aan toegevoegd.

Klanten kunnen vervolgens zelf de campagnes opmaken en versturen.

Bij een succesvolle overzetting naar Brevo, zal de status van de campagne worden aangepast naar "Gereed in Brevo" en zullen de EDIT en REPORT Url worden ingevuld. Je kan via deze manier direct doorklikken naar de desbetreffende campagne (indien ingelogd in Brevo).