Seamless voor Mobiel
Carerix Seamless voor Mobiel - Matches

Carerix nieuwe mobiele oplossing

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het Matches menu kan men alle Matches in de database vinden waar men de rechten voor heeft.

Het overzicht van de Matches toont de eerste 100 matches, gebaseerd op de sortering en mogelijke zoekfilter. Standaard sorteert Seamless dossiers op wijzigingsdatum, dus je zult altijd de dossiers bovenaan zien staan waaraan jij of een van jouw collega's recentelijk aan hebben gewerkt. Als de Match die je zoekt, niet in de lijst staat, dan zul je de zoekfilter specifieker moeten maken en/of de sortering moeten veranderen. Dit kan gedaan worden doormiddel van het wijzigen van de filters aan de bovenkant van het scherm of doormiddel van het gebruik van de snelzoekfunctie om te zoeken naar een specifieke Match.

In het overzicht kan je de naam van de Kandidaat zien, alsmede de functietitel aangevuld met de huidige matchfase. Het logo vooraan de rij zal zowel het logo tonen van de kandidaat, alsmede van de vacature.

Door te klikken op een paneel - maar niet de Match titel zelf - of het naar beneden gerichte pijltje aan de rechterkant zal er een klein preview paneeltje geopend worden. Hier zal je de standplaats, de Kandidaat z'n huidige functie, de verantwoordelijke van de Match en de laatste contactdatum van de Kandidaat zien.

Als je klikt op de Match titel, dan zullen de Match details getoond worden en zal je meer gedetailleerde informatie kunnen zien. Deze informatie is alleen zichtbaar als er data beschikbaar is in het veld waar je kijkt. Dus als een Match geen motivatie of notities heeft, dan zullen deze velden niet zichtbaar zijn in Seamless voor mobiel. Zodra er een veld is toegevoegd in Carerix, zal de informatie ook te zien zijn in Seamless.

In het belang van de gebruikerservaring en de interactie design strijft Seamless ernaar om zo min mogelijk tabbladen te gebruiken. Alhoewel wij, om schermen snel en gevaarlijk te houden, nog wel wat tabbladen moeten weergeven om snel tussen verschillende gerelateerde data.

Voor de Contactpersonen vind je de volgende tabbladen:

• Details - geeft een overzicht van alle ondersteunde data velden (zie hieronder) in het geval dat ze data bevatten

• Evaluatie - hetzelfde als in Carerix5

• Activiteiten - geeft een overzicht van alle gelinkte activiteiten

• Uploads - geeft een overzicht van alle geuploade bijlages die gelinked zijn aan de Match. Ze kunnen gedownload/bekeken worden op je mobiele apparaat als het bestandstype ondersteund wordt.

De volgende velden van het Match dossier zijn ondersteund in Carerix Seamless voor Mobiel (Januari 2019):

• Verantwoordelijke

• Aanmaakdatum

• Aangemaakt door

• Wijzigingsdatum

• Gewijzigd door

• Match: Favorieten

• Match: Motivatie

• Match: Notities

• Match: 2de Opdrachtgever

• Match: Verkooptarief

• Gerelateerd: Kandidaat (klik om de details te openen)

• Gerelateerd: Vacature

• Gerelateerd: Opdrachtgever + Contactpersoon

• Additionele velden: Alle types additionele velden worden ondersteund door Seamless, ze worden alleen wel gegroepeerd in een Additionele informatie paneel.

Seamless focust zich op de recruiter on-the-go en biedt daarom een gelimiteerde functionaliteit en informatie. Het is - voor het grootste gedeelte - een alleen-lezen applicatie en het ondersteunt de Gebruikersrollen zoals ze in je normale Carerix applicatie zijn gedefinieerd. Het is belangrijk om te begrijpen dat configuratieprofielen niet zijn geimplementeerd. Velden die verborgen zijn in Carerix doormiddel van het configuratieprofiel zijn zichtbaar in Seamless, mits het veld data bevat. Het is op dit moment niet mogelijk om Carerix configuratieprofielen toe te passen in Seamless.
Labels : UD-2754