Seamless voor Mobiel
Carerix Seamless voor Mobiel - Contactpersonen

Carerix nieuwe mobiele oplossing

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het Contactpersonen overzicht kan men alle Contactpersonen in de database vinden waartoe je de rechten hebt om deze te vinden.

Seamless overzichten tonen de eerste 100 Contactpersonen op sorteervolgorde en mogelijk naar aanleiding van een actieve zoekfilter. Standaard sorteert Seamless dossiers op wijzigingsdatum, dus je zult altijd dossiers bovenaan zien waaraan jij of je collega's onlangs aan hebben gewerkt. Als de Contactpersoon die je zoekt niet in de lijst staat, dan zul je je filter wat accurater moeten maken. Dit kan bovenaan het overzicht bij de filters of via de snelzoekfunctie te gebruiken om een specifieke Contactpersoon te vinden.

In het overzicht kan men de voor en achternaam van de Contactpersonen zien en de status. De avatar voor de naam van de Contactpersonen zal de foto van de Contactpersoon laten zien. Als er geen foto beschikbaar is, dan zal de eerste letter van de Contactpersoon naam getoond worden met een gekleurde achtergrond. Deze kleur is afgeleid van de kleur die de status van de Contactpersoon heeft.

Als je op een paneel (maar niet de naam van de Contactpersoon) of op het pijltje aan de rechterkant dat naar beneden wijst, klikt, zal er een preview scherm openen waarin getoond wordt aan welke opdrachtgever deze Contactpersoon gekoppeld is, de Verantwoordelijke van de Contactpersoon, de ingestelde taal, de functietitel en het werk email adres.

Als je op de naam van een Contactpersoon zelf klikt, dan zullen de contactgegevens van de Contactpersoon zich openen, maar meer gedetailleerde informatie in staat. Er zal in Seamless alleen informatie getoond worden van velden waarin ook daadwerkelijk iets staat in Carerix.

Omwille van de user experience en de interactie design, streeft Seamless ernaar om zo weinig mogelijk tabs te gebruiken. Echter, om de schermen zo overzichtelijk mogelijk te houden, zal Seamless toch enkele tabs tonen om te kunnen schakelen tussen de verschillende typen data.

Bij Contactpersonen vind je de volgende tabbladen:

• Details - toont alle ondersteunde data velden (zie onder) in het geval dat ze data bevatten.

• Vacatures - toont alle Vacatures die gerelateerd zijn aan de Contactpersoon. Het klikken op een vacature zal de details van de Vacature laten zien.

• Talentpools - toont alle Talentpools die gerelateerd zijn aan de Contactpersoon. lists all Talentpools the contact relates to. Het klikken op een Talentpool zal de details van de Talentpool laten zien.

• Activiteiten - toont alle gelinkte activiteiten

• Uploads - toont alle bijlagen die gerelateerd zijn aan de Contactpersoon. Deze kunnen gedownload/bekeken worden vanaf je mobiele apparaat, mits het bestandstype ondersteund wordt op dat apparaat.

De volgende velden worden getoond in Carerix Seamless for Mobile:

• Relaties met Opdrachtgevers: <Rol> bij <Opdrachtgever>

• Persoonlijk: Geslacht

• Persoonlijk: Geboortedatum

• Persoonlijk: Begroetingswijze

• Persoonlijk: Taal

• Verantwoordelijke

• Aanmaakdatum

• Aangemaakt door

• Wijzigingsdatum

• Gewijzigd door

• Contactgegevens: Laaste contact

• Contactgegevens: Telefoon

• Contactgegevens: Mobiel

• Contactgegevens Fax

• Contactgegevens: Werk telefoon

• Contactgegevens: Werk mobiel

• Contactgegevens: Werk fax

• Contactgegevens: Email

• Contactgegevens: Werk email

• Contactgegevens: URLs

• Contactgegevens: Notities

• Functie: Functie

• Functie: Functie titel

• Functie: Afdeling

• Functie: Beschrijving

• Functie: Bron

• Functie: Commentaar

• Adressen: Bezoekadres

• Adressen: Postadres

• Additional attributen: Alle types van additionele informatie velden worden ondersteund in Seamless, echter wel in een additionele informatie paneel.

Seamless focust zich op de recruiter on-the-go en biedt daarom een gelimiteerde functionaliteit en informatie. Het is - voor het grootste gedeelte - een alleen-lezen applicatie en het ondersteunt de Gebruikersrollen zoals ze in je normale Carerix applicatie zijn gedefinieerd. Het is belangrijk om te begrijpen dat configuratieprofielen niet zijn geimplementeerd. Velden die verborgen zijn in Carerix doormiddel van het configuratieprofiel zijn zichtbaar in Seamless, mits het veld data bevat. Het is op dit moment niet mogelijk om Carerix configuratieprofielen toe te passen in Seamless.

Labels : UD-2755