Seamless voor Mobiel
Carerix Seamless voor Mobiel - Talentpools

Een nieuwe mobiele oplossing van Carerix

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het Talentpools overzicht kan je alle Talentpools zien waarvoor jij de rechten hebt.

Het Talentpool overzicht zal de eerste 100 Talentpools laten zien op basis van de sortering die je hebt ingesteld en een mogelijke zoekfilter. Standaard sorteert Seamless dossiers op wijzigingsdatum, zo zal je altijd de dossiers waar het laatst aan is gewerkt bovenaan zien. Als de Talentpool die je zoekt niet in de lijst voorkomt, dan zal je je zoekfilter aan moeten passen of op een andere manier moeten sorteren. Dit kan worden gedaan worden door het aanpassen van de zoekfilters bovenin of om door middel van de snelzoek functie op een specifieke Talentpool of bijvoorbeeld op Opdrachtgever te zoeken.

In het overzicht kan je de naam van de Talentpool zien. De avatar vooraan de rij zal een gekleurde cirkel met de eerste letter van de eerste 2 woorden van de Talentpool laten zien. De kleur ervan hangt af van de huidige status van de Talentpool.

Door te klikken op een paneel - maar niet de Talentpool naam zelf - of het naar beneden gerichte pijltje aan de rechterkant zal er een klein preview paneeltje geopend worden. Hier zal je de procedure, vakgebied, functiegroep en functie (indien gedefinieerd in Carerix).

Als je klikt op de Talentpool naam dan zal de Talentpool geopend worden en zal je meer gedetailleerde informatie kunnen zien. Deze informatie is alleen zichtbaar als er data beschikbaar is in het veld waar je kijkt. Dus als een Talentpool geen functiegroep of functie ingesteld heeft staan, dan zullen deze velden niet zichtbaar zijn in Seamless voor mobiel. Zodra er data in het veld is toegevoegd in Carerix, dan zal de informatie ook te zien zijn in Seamless.

In het belang van de gebruikerservaring en de interactie design strijft Seamless ernaar om zo min mogelijk tabbladen te gebruiken. Alhoewel wij, om schermen snel en gevaarlijk te houden, nog wel wat tabbladen moeten weergeven om snel tussen verschillende gerelateerde data.

Voor de Talentpool vind je de volgende tabbladen:

• Kandidaten - toont alle Kandidaten die gematched zijn aan deze Talentpool. De naam van de Kandidaat is getoond met de huidige Talentpool fase voor deze Kandidaat. Het klikken op de Kandidaat zal de Kandidaat details openen.

• Contactpersonen - toont alle gerelateerde Contactpersonen. Het klikken op de Contactpersoon zal de Contactpersoon details openen.

• Opdrachtgevers - toont alle gerelateerde Opdrachtgevers. Het klikken op de Opdrachtgevers zal de Opdrachtgever details openen.

• Details - toont alle ondersteunde data velden (zie hieronder) in het geval dat ze data bevatten.

• Activiteiten - toont alle gelinkte activiteiten.

De volgende velden van het Talentpool dossier zijn ondersteund in Carerix Seamless voor Mobiel (Januari 2019):

• Verantwoordelijke

• Aanmaakdatum

• Aangemaakt door

• Wijzigingsdatum

• Gewijzigd door

• Algemeen: Naam

• Algemeen: Procedure/Categorie

• Algemeen: Vakgebied

• Algemeen: Functiegroep/Functie

• Notities: Notities

• Additionele velden: Alle types additionele velden worden ondersteund door Seamless, ze worden alleen wel gegroepeerd in een Additionele informatie paneel.

Seamless focust zich op de recruiter on-the-go en biedt daarom een gelimiteerde functionaliteit en informatie. Het is - voor het grootste gedeelte - een alleen-lezen applicatie en het ondersteunt de Gebruikersrollen zoals ze in je normale Carerix applicatie zijn gedefinieerd. Het is belangrijk om te begrijpen dat configuratieprofielen niet zijn geimplementeerd. Velden die verborgen zijn in Carerix doormiddel van het configuratieprofiel zijn zichtbaar in Seamless, mits het veld data bevat. Het is op dit moment niet mogelijk om Carerix configuratieprofielen toe te passen in Seamless.

Labels : UD-2752