Seamless voor Mobiel
Carerix Seamless voor Mobiel - Vacatures

Een nieuwe mobiele oplossing van Carerix

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het Vacature overzicht kan je alle Vacatures zien waarvoor jij de rechten hebt.

Het Seamless overzicht zal de eerste 100 Vacatures laten zien op basis van de sortering die je hebt ingesteld en een mogelijke zoekfilter. Standaard sorteert Seamless dossiers op wijzigingsdatum, zo zal je altijd de dossiers waar het laatst aan is gewerkt bovenaan zien. Als de Vacature die je zoekt niet in de lijst voorkomt, dan zal je je zoekfilter aan moeten passen of op een andere manier moeten sorteren. Dit kan worden gedaan worden door het aanpassen van de zoekfilters bovenin of om door middel van de snelzoek functie op een specifieke Vacature of functienaam te zoeken.

In het overzicht kan je de naam van de Vacature zien, alsmede de status en het aantal actieve Matches. De avatar voor de Vacature zal het logo van de Opdrachtgever laten zien waar de Vacature aan gekoppeld is. Als er geen logo beschikbaar is zal de eerste letter van de naam van de Opdrachtgever worden weergegeven met een achtergrond waarvan de kleur uit de status van de Opdrachtgever wordt gehaald.

Door te klikken op een paneel - maar niet de functienaam zelf - of het naar beneden gerichte pijltje aan de rechterkant zal er een klein preview paneeltje geopend worden. Hier zal je de standplaats, primaire Contactpersoon, verantwoordelijke van de Vacature en de Opdrachtgever naam zien.

Als je klikt op de functienaam dan zal de Vacature geopend worden en zal je meer gedetailleerde informatie kunnen zien. Deze informatie is alleen zichtbaar als er data beschikbaar is in het veld waar je kijkt. Dus als een Vacature werkadres of procedure heeft, dan zullen deze velden niet zichtbaar zijn in Seamless voor mobiel. Zodra er een veld is toegevoegd in Carerix, zal de informatie ook te zien zijn in Seamless.

In het belang van de gebruikerservaring en de interactie design streeft Seamless ernaar om zo min mogelijk tabbladen te gebruiken. Alhoewel wij, om schermen snel en gevaarlijk te houden, nog wel wat tabbladen moeten weergeven om snel tussen verschillende gerelateerde data.

Voor de Vacature vind je de volgende tabbladen:

• Matches - geeft een overzicht van alle Kandidaten die zijn gematched en de huidige matchfase. Door te klikken op de Match open je de Match detailpagina

• Details - geeft een overzicht van alle ondersteunde data velden (zie hieronder) in het geval dat ze data bevatten

• Activiteiten - geeft een overzicht van alle gelinkte activiteiten

• Uploads - geeft een overzicht van alle geuploade bijlages die gelinked zijn aan de Vacature. Ze kunnen gedownload/bekeken worden op je mobiele apparaat als het bestandstype ondersteund wordt.

De volgende velden van het Vacature dossier zijn ondersteund in Carerix Seamless voor Mobiel (Januari 2019):

• Verantwoordelijke

• Aangemaakt

• Aangemaakt door

• Gewijzigd

• Gewijzigd door

• Algemeen: Functienaam

• Algemeen: Referentie code (Vacature ID)

• Algemeen: Procedure/Categorie

• Algemeen: Functiegroep/Functiegedefinieerd

• Algemeen: Sector/Branche

• Algemeen: Professioneel niveau

• Algemeen: Standplaats

• Algemeen: Instellingen (open sollicitatie, anonieme vacature, passieve zoekopdracht)

• Algemeen: Contactpersoon & Tekenbevoegde (ook de link naar de gerelateerde Opdrachtgever)

• Opdrachtgevers: 2e Opdrachtgever & Contactpersoon

• Opdrachtgevers: 3e Opdrachtgever & Contactpersoon

• Notities: Notities

• Notities: Aangebracht door

• Notities: Bron

• Administratie: Startdatum

• Administratie: Einddatum

• Administratie: Contractduur

• Administratie: Dienstverband

• Administratie: Type vacature

• Administratie: Aantal uur per week

• Administratie: Vervulde vacatures

• Opleiding: Ervaring

• Opleiding: Rijbewijs

• Opleiding: Gewenste opleiding

• Opleiding: Gewenste cursus

• Opleiding: Overige cursussen

• Inkooptarief/Salaris: Inkooptarief/Salaris

• Inkooptarief/Salaris: Salarisomschrijving

• Inkooptarief/Salaris: Salarisschaal

• Inkooptarief/Salaris: Overige arbeidsvoorwaarden

• Additionele informatie: Alle types additionele velden worden ondersteund door Seamless, ze worden alleen wel gegroepeerd in een Additionele informatie paneel.

Seamless focused zich op de recruiter on-the-go en bied daarom een gelimiteerde functionaliteit en informatie. Het is - voor het grootste gedeelte - een alleen-lezen applicatie en het ondersteund de Gebruikersrollen zoals ze in je normale Carerix applicatie zijn gedefinieerd. Het is belangrijk te begrijpen dat configuratieprofielen niet zijn geimplementeerd. Velden die verborgen zijn in Carerix door middel van het configuratieprofiel zijn zichtbaar in Seamless, mits het veld data bevat. Het is op dit moment niet mogelijk om Carerix configuratieprofielen toe te passen in Seamless.

Labels : UD-2756