Seamless voor Mobiel
Carerix Seamless voor Mobiel - Agenda/Afspraken

Afspraken overzicht & details

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het agenda menu in Carerix Seamless voor mobiel toont al je afspraken in jouw systeem. Je hebt de mogelijkheid om je eigen afspraken, alle andere afspraken en het archief in te zien. Welke afspraken je kunt zien, hangt af van je gebruikersrol.

Het is mogelijk om te filteren op een bepaalde tijdsperiode. Als je een van deze filters selecteert, zul je alle afspraken binnen deze tijdsperiode getoond krijgen:

• Vandaag

• Deze week

• Vorige week

• De komende 7 dagen

• Deze maand

• De komende 30 dagen

Seamless voor Mobiel toont standaard alle afspraken van vandaag.

Afspraken Overzicht

In het overzicht van alle afspraken zul je een lijst van afspraken zien. Dit zal tonen:

• Het onderwerp van de afspraak.

• Het type afspraak.

• De datum en tijd waarop de afspraak gepland staat.

• De status van de afspraak.

Het previewscherm openen door op het pijltje aan de rechterkant te klikken, zal wat additionele informatie tonen:

• De verantwoordelijke van de afspraak.

• De vestiging in Carerix waaraan de afspraak gekoppeld is.

• Gerelateerde dossiers (Kandidaten, Opdrachtgevers, Vacature, Contactpersoon, Match)

Afspraken Details

Door in de lijst op het onderwerp van de afspraak te klikken, is deze te openen. De bovenstaande informatie en de volledige afspraak zal dan getoond worden.

Voor het gemak van de mobiele gebruikers is de inhoud beknopt en kan deze vergroot/aangevuld worden door op de 'toon meer' knop onder de inhoud te klikken. De inhoud kan weer beknot worden door op 'toon minder' te klikken.

De uploads tab is beschikbaar om mogelijke gekoppelde bijlages te zien. Als er gerelateerde emails zijn, zullen deze in het 'Gerelateerde Emails' paneel getoond worden.

Creëren van een afspraak

Het is mogelijk om nieuwe afspraken te maken in de Seamless voor Mobiel applicatie:

• De gebruiker opent het dossier waarvoor hij/zij een afspraak wilt maken. Daarna kan men het blauwe icoontje beneden aan gebruiken om een activiteit te creëren:

• Selecteer een 'Afspraak' en ga verder in het aanmaakproces

• Vul minimaal een onderwerp in om de 'Verder gaan' knop rechtsboven te activeren

• Optioneel kun je notities (details van de afspraak), deelnemers, hulpmiddelen, locatie, wijzigingsdatum, begin & einddatum, de mogelijkheid om aan te geven of het een afspraak is die de hele dag duurt en de mogelijkheid om een reminder in te stellen

• Na op 'Verdergaan" geklikt te hebben, kan de gebruiker de zichtbaarheid instellingen, de status, het type afspraak en het resultaat veranderen

• De nieuwe gemaakte afspraak zal automatisch gelinked worden aan het dossier waaraan je begonnen was te creëren en het is meteen beschikbaar in het overzicht van alle afspraken

NB: Het is niet mogelijk om afspraken te wijzigen in de Seamless voor mobiel applicatie.

Labels : UD-2864