Seamless voor Mobiel
Carerix Seamless voor Mobiel - Notities

Notitie overzicht & details

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het Notities overzicht in Carerix Seamless voor mobiel laat je alle Notities zien in je applicatie. Je hebt de mogelijk om je eigen Notities te bekijken, die van je collega's van dezelfde Vestiging of alle Notities in de applicatie. Welke Notities je kan zien, hangt af van de filters die je kan gebruiken, wat afhangt van je Gebruikersrol.

Notities Overzicht

In het Notitie overzicht vind je een lijst van Notities. Standaard zal de lijst je alle Notities laten zien gesorteerd op wijzigingsdatum. Op deze manier zal je de meest relevante (recentst geupdate) Notities als eerste zien.

In de lijst zal je de volgende informatie te zien krijgen:

• De titel van de Notitie

• De verantwoordelijke van de Notitie

• De beknopte (begin) Notitie

Het openen van het preview paneel door te klikken op het naar beneden gerichte pijltje aan de rechterkant zal extra informatie laten zien:

• De gerelateerde Vestiging binnen Carerix

• Een mogelijke opleveringsdatum

• Andere gerelateerd dossiers (Kandidaat, Opdrachtgever, Vacature, Contactpersoon, Match)

Notitie Details

Het openen van de Notitie is mogelijk door te klikken op het onderwerp. De detailpagina van de Notitie zal de bovenstaand genoemde velden tonen en de volledige inhoud van de Notitie.

Voor het gemak van de mobiele gebruikers is de inhoud beknopt en kan deze vergroot/aangevuld worden door op de 'toon meer' knop onder de inhoud te klikken. De inhoud kan weer beknopt worden door op 'toon minder' te klikken.

Het bijlages tabblad is zichtbaar om de mogelijke bijlages te laten zien.

Notities Creëeren

Het is mogelijk om Notities aan te maken in je Seamless voor mobiel:

• De Gebruiker opent de entiteit waar hij/zij een Notitie voor wilt creëeren. Gebruik het blauwe icoon onderin om een nieuwe activiteit te creëeren.

• Selecteer 'Notitie' en ga door met het proces. De Gebruiker zal gevraagd worden om een onderwerp (verplicht) en/of de inhoud voor hij/zij op [Doorgaan] kan klikken

• Nadat je op [Doorgaan] hebt geklikt, kan je de vertrouwelijkheid, status, type, resultaat en de datum van de Notitie aanpassen

• Door te klikken op [Bewaar] zal de Notitie bewaard worden en gelinked aan de entiteit vanuit waar de Notitie is aangemaakt

• NB: Het is niet mogelijk om de verantwoordelijke te wijzigen

Labels : UD-2868