Standaard waarden voor Vacature aanpassen

Hoe je de standaard waarden voor een Vacature kan aanpassen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het aanmaken van een Vacature worden sommige velden automatisch ingevuld.
Dit is door de Beheerder in te stellen via 'Onderhoud' | 'Tabellen'.

Lijst waarden

Procedure, functiegroep / functie en andere lijstjes krijgen hun waarden aan de hand van de tabellen.
De waarde die in een tabel is gemarkeerd met "Default" wordt overgenomen.

Publicatieteksten

Ook enkele velden op het 'Publicatieteksten-Tab' van een Vacature kunnen worden gevuld met een standaard waarde. Deze velden worden automatisch overgenomen wanneer je bij een vacature een publicatie maakt.
Deze velden worden ingevuld op basis van de instellingen die te vinden zijn onder

• 'Onderhoud' | 'Instellingen' | 'Attribuut en velden'.

De precieze velden zijn:
Instellingen - Bepaalt attribuut - "Schermnaam":                 vacancyInformationField - vacancyInformation - "Inlichtingen bij"
vacancyApplicationField - applicationContactInformation - "Solliciteren bij"
vacancyOfferField - offerInformation - "Aanbod"
vacancyOrganisationField - companyInformation - "Organisatie- en afdelingsomschrijving"

NB:Elk veld kan CxScript code bevatten om de tekst te variëren met de waarde van de vacature.
​
Bijvoorbeeld:

voor meer informatie neemt u contact op met <cx:write value="$vacancy.owner.informalName"/>
telefoon: <cx:write value="$vacancy.owner.phoneNumberBusiness"/>

Hier worden bij het aanmaken automatisch naam en telefoonnummer van de verantwoordelijke van de vacature ingevuld.
Het Customer Success Team verzorgt een dergelijke aanpassing graag als je niet in de gelegenheid bent om in de technische gegevens te verdiepen.

Labels : UD-1903