Sjabloonvacature

Het aanmaken en gebruiken van een sjabloonvacature

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als voor een bepaalde functie (of reeks functies met dezelfde opleidingseisen) regelmatig vacatures worden aangemaakt, overweeg dan het gebruik van een sjabloonvacature.
Dit is een vacature welke als "sjabloon" wordt gebruikt om nieuwe vacatures aan te maken. De velden die in het sjabloon zijn ingevuld worden dan bij aanmaak automatisch overgenomen, waaronder ook de gewenste opleidingen.
Ook worden Taken, Agenda, Notities en bijlagen mee gekopieerd.

Werkwijze

Gebruik sjabloon vacatures als volgt.

1. Sjabloon vacature aanmaken

1. Ga naar 'Dossiers' | 'Vacatures';

2. Klik op [Nieuw] om een nieuwe Vacature aan te maken;

3. Kies een Opdrachtgever;

4. Kies een Contactpersoon;

5. Kies de optie "Een volledig nieuwe vacature invoeren";

6. Vul de vacature velden helemaal in naar wens;

7. Ga naar block 'Algemeen', optie 'Instellingen' plaats je het vinkje bij "Sjabloonvacature";

8. Klik [Voltooien];De sjabloon vacature is nu aangemaakt.

2. Sjabloon vacature gebruiken

1. Ga naar 'Dossiers' | 'Vacatures';

2. Klik op [Nieuw] om een nieuwe vacature aan te maken;

3. Kies een Opdrachtgever;

4. Kies een Contactpersoon;

5. Kies de optie [Een kopie maken van een sjabloonvacature (zoeken)];

6. Kies de sjabloon vacature die je wilt gebruiken;

7. Vervolg de stappen.

Labels : UD-1894