Features
Whatsapp in Carerix

Kandidaten | Contactpersonen | Opdrachtgevers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Activatie van de WhatsApp Button Instelling

Deze Instelling kan door een Carerix Beheerder worden geactiveerd.
Lees: Hoe activeer je de WhatsApp Button

Wat doet het?

Eenmaal geactiveerd, kun je de WhatsApp knop gelijk gaan gebruiken, mits je op dezelfde computer de WhatsApp Desktop applicatie actief en open hebt staan.

Eén ding om op te letten: zorg ervoor dat je een geldig telefoonnummer gebruikt.
Je hoeft je geen zorgen te maken over het format. Carerix "stript" de telefoonnummers van spaties, mintekens en andere karakters die geen nummers zijn.
Je zult wel de landcode altijd moeten invullen, anders laat WhatsApp je geen bericht sturen.

Voorbeeld:
De landcode voor Nederland is +31. Het is niet perse nodig om de eerste 0 weg te halen. +310612345678 zal werken, net als +31612345678.
Als je toch WhatsApp opent terwijl je een verkeerd telefoonnummer gebruikt, dan zal WhatsApp jou dit laten weten, door volgend bericht te laten zien:

In het geval dat dit gebeurt, verander het nummer en probeer het opnieuw. Als de eigenaar van het telefoonummer geen WhatsApp gebruikt, dan zal hetzelfde bericht getoond worden.
Het is mogelijk om berichten te sturen naar mensen die niet in je contactenlijst van je telefoon staan. (wat niet mogelijk is op je eigen telefoon)

Let op :
Houd er rekening mee dat berichten die je stuurt en ontvangt via WhatsApp, niet in Carerix gelogd worden.

Waar vind je de WhatsApp knop in je Applicatie?

Dossiers :

• Kandidaten

• Contactpersonen

• Opdrachtgevers

voorbeeld:

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Selecteer een Kandidaat

• Open het Kandidaat Voorvertoningsscherm (rechterzijde van het Kandidaat scherm)

Labels: UD-2634