Standaard wordt er een complete fase structuur met e-mail sjablonen opgeleverd. Je kan de fase structuur en e-mail sjablonen desgewenst aanpassen.

Nieuwe Fase aanmaken:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Matchfasen'
  • Klik [Nieuw]
  • Geef de Fase een naam en nummer die correspondeert met de plaats in het proces, bv. tussen Fase 2.4 en Fase 3.0 komt Fase 2.5.
  • Het Indexnummer correspondeert met het nummer van de Fase, bv Fase 2.5 krijgt indexnummer 250.
  • Vink het bijbehorende e-mail sjabloon aan: dit koppelt het sjabloon aan de Fase.
  • Mogelijke vorige fasen: vink hier alle fasen aan die vooraf gegaan zijn aan deze Fase.
  • Mogelijke volgende fasen: vink hier alle fasen aan die na deze Fase zullen komen.
  • Procedure: voeg indien gewenst een Procedure toe. (NB: als de Procedure niet ingevuld wordt, zal de Fase in iedere vacature procedure voor komen).
  • Fase groep: Vul het juiste Fase groep in. Zorg dat de naam van de Fase groep precies overeen komt met andere Fasen in deze Fasegroep.
  • Toelichting/Instructies: indien gewenst, vul hier een toelichting in over het gebruik van de Fasen.

Bestaande Fase aanpassen:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Matchfasen
  • Klik op de Fase die aangepast moet worden
  • Pas de Fase aan
  • Klik op [Bewaren] om de aanpassingen op te slaan

Voordat je iets wijzigt, ga je als volgt te werk

• Stuur een mail naar je customer success manager om een Excel bestand aan te vragen waarin je je eigen proces in concept kan definiëren.
  • Vraag een consult aan om uw concept opzet te bespreken. Wij adviseren de opgeleverde fasen structuur niet zonder consult te wijzigen.
  • Het eigenhandig wijzigen/aanpassen van fasen is op eigen risico. Wijzigingen hebben invloed op gerelateerde functionaliteiten en Rapportages.
  • De gekoppelde e-mailsjablonen kan je niet her-installeren vanuit de Bibliotheek.

Labels: UD-2453, fasen, fases