Compabiliteit

Carerix browser compabiliteit

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Carerix compabiliteit

• Google Chrome

• Apple Safari (5 en hoger)

• Microsoft Edge

• Mozilla Firefox (20+)

Andere browsers

We adviseren om Google Chrome te gebruiken. Het is gebleken dat dit de snelst werkende browser is in combinatie met Carerix omdat het een snellere JavaScript-engine gebruikt.

Wij adviseren om de Carerix applicatie in Google Chrome of Safari te gebruiken, maar dit wil niet zeggen dat Carerix niet zal werken in andere browsers.

Carerix is nog niet getest in andere browsers dan bovenstaande. We kunnen niet garanderen dat Carerix volledig functioneel is in andere internet browsers.

Labels: UD-748