Filter profiel aanmaken

Het aanmaken en gebruik van filter profielen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Filter profiel aanmaken

Als voorbeeld maken we een filter profiel aan voor nieuwe kandidaten van LinkedIn.

1. Klik op 'Dossiers' | 'Kandidaten'

2. Maak een nieuwe zoeklijn: <Status> "is gelijk aan" <Nieuw>

3. Maak een tweede zoeklijn aan: <Bron> "is gelijk aan" <LinkedIn>

4. Klik op [Bewaren]

5. Geef het filter profiel een naam, bijvoorbeeld "Nieuwe kandidaten van LinkedIn"

6. Klik op [Bewaar]

Filter profiel gebruiken

1. Klik op 'Dossiers' | 'Kandidaten'

2. Klik op het drop-down menu "Filter profiel", kies de optie "Nieuwe kandidaten van LinkedIn"

3. De Zoekregels zijn nu automatisch ingevuld

4. Klik op [Filter]

Merk op:

• Als Beheerder is het mogelijk om Filter profielen met anderen te delen. Dit doe je door te klikken op de Gebruikersrol and dan te klikken op [Beschikbaar voor andere gebruikers]

• De optie "Standaard filter profiel" maakt dit filter profiel de standaard.

Labels : UD-1185