Dashboards
Dashboard - Check urenstaten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan een hoop tijd kosten om handmatig de wekelijke statussen van urenstaten in Excel sheets bij te houden. Het Dashboard "Check Urenstaten" maakt hier een einde aan. Dit Dashboard houdt je automatisch up-to-date met iedere urenstaat, hoe ver die ook in het proces zou mogen wezen. Het toont ook urenstaten waarbij commentaren zijn toegevoegd. Afhangend van de selectie toont het rapport de plaatsingen binnen het timeframe (onafhankelijk van de status van de plaatsing) en geef inzicht in de bijbehorende urenstaten.

Dit dashboard kan gedownload worden uit de Documentsjabloon bibliotheek.

• Ga naar 'Onderhoud'

• Ga naar 'Sjablonen' | tab 'Document'

• Kies [Bibliotheek]

• Zoek het document "Check Urenstaten", klik "Installeer"

• Zoek het sjabloon op in de Documentsjablonen, open het sjabloon

• Zet een vinkje in de vakjes voor 'Toon als Dashboard' en 'Open in Hoofdvenster'

Configuratie

Het dashboard toont de uursoorten pas met hun status als er in de tabel voor het Declaratiesoort in het codeveld CWH:External ingevuld worden.

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Tabellen

• Ga naar - tabel "Declaratiesoort"

• Open de declaratiesoorten die getoond moeten worden op het Dashboard en vul hier in het codeveld "CWH:External" in.

• Nu zullen de uren die op dit Declaratiesoort geschreven zijn, getoond worden op het Dashboard.

Labels: UD-1062