Carerix Data-Export
Gegevens naar Excel exporteren

Data vanuit Carerix kostenloos naar een Excel-bestand kan exporteren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleiding

Er zijn een aantal manieren waarop data uit de database kan worden geëxporteerd.
Deze pagina beschrijft hoe je gegevens vanuit Carerix kosteloos naar een MS-Excel-bestand kan exporteren.

Werkwijze

Een Excel export is standaard mogelijk voor:

• Activiteiten

• Kandidaten

• Vacatures

• Contactpersonen

• Opdrachtgevers

• Plaatsingen

• Weekstaten

• Maandstaten

In overleg met onze technische experts kan het ook mogelijk zijn om andere dossiers te exporteren. Hiervoor kan je contact opnemen met ons support team.

Om de gegevens weer te geven zijn er twee documentsjabloon in de Sjablonen Bibliotheek beschikbaar.
Deze sjablonen moeten voor gebruik eerst geïnstalleerd worden (beschikbaar gemaakt door de Beheerder).
Achter elk document sjabloon staat een omschrijving van de gegevens die worden geëxporteerd naar Excel

Betreffende sjablonen

• Mailmerge

• Export overzicht Excel

Voorbeeld

In het onderstaand voorbeeld wordt een Kandidaten Mailmerge document sjabloon geïnstalleerd en vervolgens worden de gegevens geëxporteerd naar Excel.
De werking is analoog voor Contactpersonen en Opdrachtgevers.

Document sjabloon "Mailmerge" installeren

Dit kan alleen worden gedaan door een Beheerder

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'

• Kies hier voor de Tab | Documenten

• Klik op de knop [Bibliotheek]

• Ga in de bibliotheek naar Kandidaat overzicht

• Klik op de knop [Installeer] achter Mailmerge

• Log uit als Beheerder en log weer in om straks het sjabloon te kunnen gebruiken.

Exporteren naar Excel

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Maak eventueel een selectie kandidaten die in het excel document moeten komen

• Klik op het pijltje naast "Kies Rapport..." en kies Mailmerge

De gegevens worden nu in Excel geopend.

Let op: Als er geen kandidaten zijn geselecteerd worden de gegevens van alle kandidaten geëxporteerd.