Portals
CX Professional Portal
Afdrukken van urentstaten - CxProfessional Portal

Professional Portal

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de CxProfessional Portal is het mogelijk om de urenstaten af te laten drukken door de Professional.
(Dit voor eigen administratie of om de urenstaten te laten ondertekenen door de opdrachtgever.)

Om de urenstaten in de Professional Portal te kunnen afdrukken, moeten er in Carerix Document Sjablonen geactiveerd worden en moeten deze zichtbaar gemaakt worden in de CxProfessional Portal.

Deze moeten geactiveerd worden in twee stappen:

1. Installeren van de Document Sjablonen in de Carerix applicatie.

2. Beschikbaar maken van de Document Sjablonen in de CxProfessional Portal.

Let op:  Stap 2 moet worden uitgevoerd door Customer Success Consultant van Carerix. Neem hierover contact op met het Customer Success Team.

Hoe installeer je de Document Sjablonen in de Carerix applicatie:

De Beheerder van Carerix kan de Document Sjablonen installeren:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'

• Ga naar 'Document-tab' en klik op knop [Bibliotheek]

• Ga in het nieuwe venster naar het blok 'Weekstaat Kandidaat', 'Weekstaat Plaatsing' of 'Maandstaat' en installeer de gewenste Document Sjablonen.

Tip:
Je kunt makkelijk zoeken naar de Weekstaten door de [CTRL]+F toets tegelijk te gebruiken op je toetsenbord en te zoeken naar 'Weekstaat'.

Gebruik de juiste instellingen in het Document Sjabloon:

• Ga naar het Document Sjabloon wat je zojuist geïnstalleerd hebt.

• Vink 'Zichtbaar' aan.

• De Entiteit (achter het vinkje 'Zichtbaar') dient te 1 van deze te zijn:- weekstaat kandidaat- weekstaat plaatsing- maandstaat- maandstaat plaatsing

• De Gebruikersrol 'Kandidaat' moet aangevinkt zijn.

Test de Document Sjablonen in je Carerix applicatie bij de Urenstaten. Zijn deze naar wens? Neem dan contact op met ons Customer Success Team om dit afdruksjabloon actief te zetten in de CxProfessional Portal.

Wil je graag een ander format of andere informatie in het Document Sjabloon?
Neem dan ook contact op met ons Customer Success Team zodat zij de sjablonen kunnen maken naar jullie wens.

Geactiveerde afdruksjablonen worden op de bestaande maand en weekstaten detail pagina’s getoond in de Portal.

Labels: UD-2585, printen, print, timesheets