Week monitor

Verkrijg inzicht in hoeveel kandidaten, matches of vacatures er zijn aangemaakt op een herhalend ingesteld tijdstip.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verstuur wekelijks of maandelijks een E-mail met daarin de voortgang van elke verantwoordelijke. Toon onder andere hoeveel Kandidaten, Matches en Vacatures er zijn aangemaakt op een later, herhalend, ingesteld tijdstip.
Automatiseer door middel van een Trigger het toezenden van de informatie naar de manager.

Werkwijze

Voorbereiding

Geef de gegevens als beheerder weer m.b.v het Weekmonitor sjabloon. Maak dit sjabloon beschikbaar vanuit de Sjabloon Bibliotheek, als deze nog niet geinstalleerd staat.

E-mail sjabloon "Weekmonitor" installeren

1. Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'

2. Klik [Bibliotheek]

3. Ga in de bibliotheek naar Gebruiker (dossier)

4. Zoek 'Weekmonitor' en [Installeer]

5. Log uit als Beheerder en log weer in om straks het sjabloon aan te passen voor gebruik

Weekmonitor sjabloon aanpassen

Voer de volgende aanpassingen uit:

1. Voeg het E-mail adres toe van degene die de informatie moet ontvangen

2. Stel de desbetreffende Trigger in om de gegevens op een bepaalde tijd te verzenden

E-mail adres(sen) toevoegen

Open het geïnstalleerde Weekmonitor sjabloon op de volgende wijze:

1. Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'

2. Zoek op naam naar Weekmonitor

3. Open het sjabloon

4. Zoek bij veld Inhoud op de eerste regel de bestaande code: "cx:let name="recipient" value="-empty-"'

5. Vervang -empty- met het E-mail adres van de persoon die de weekmonitor moet ontvangen. Er kunnen meerdere E-mail adressen worden opgegeven door de E-mail adressen met een komma van elkaar te scheiden

Voorbeeld Als de ontvanger 'janklaassen@carerix.com' is, dan zal de code er zo uit moeten zien:

<cx:let name="recipient" value="janklaassen@carerix.com">

Bij meerdere ontvangers:

<cx:let name="recipient" value="janklaassen@carerix.com, kevin@carerix.com, michael@carerix.com">

6. Bewaar het sjabloon.

Weekmonitor Trigger instellen

1. Ga naar 'Onderhoud' | 'Triggers'

2. Klik op [Nieuw]

3. Vul naam (bv. Weekmonitor) in

4. Kies achter Indien gebeurtenis of dit dagelijks, wekelijks, of maandelijks wordt verzonden

5. Kies de dag

6. Kies achter Dan actie [Stuur E-mail volgens sjabloon met code...]

7. Type daar achter de code weekmonitor

Weekmonitor testen

Verricht de volgende stappen de weekmonitor te testen:

1. Ga naar 'Beheer' | 'Gebruikers'

2. Kies E-mail… Weekmonitor (boven in de balk)

3. Typ bv. je eigen E-mail adres om het rapport te verzenden als test

Weekmonitor onzichtbaar maken

Maak de weekmonitor onzichtbaar voor gebruikers op de volgende manier:

1. Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'

2. Open het sjabloon en zet de zichtbaarheid status op nee.

Deze status kan geen invloed hebben op de verzending van de weekmonitor aan de persoon op wie deze is gericht.

Hint:
Je hebt de mogelijkheid om dit sjabloon voor bepaalde gebruikersrollen uit te schakelen onder 'Beschikbaar voor'. Het sjabloon is dan alleen beschikbaar voor de gebruikersrollen die aangevinkt staan. De belangrijkste reden voor deze optie is dat de weekmonitor informatie bevat over alle gebruikers. Het kan zijn dat een manager de voorkeur heeft dat niet alle andere gebruikers toegang hebben tot deze informatie.

Weekmonitor op maat

Je kunt ook een Weekmonitor op maat laten ontwerpen door Carerix.
Stuur een verzoek naar het Customer Success Team voor meer informatie.