Gerelateerde dossiers bij e-mail
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder een binnengekomen e-mail staat opeens iets over gerelateerde dossiers:

"Gerelateerde dossiersContactpersoon ......Opdrachtgever ......"

Deze gegevens stonden niet in de e-mail

Toelichting

Wanneer een e-mail binnenkomt in Carerix probeert de toepassing automatisch te bepalen bij welk(e) dossier(s) de e-mail hoort:
Is de uitgaande e-mail verstuurd aan een contactpersoon in Carerix, dan zal de reply daarop ook gekoppeld zijn.

Van de dossiers waar de e-mail mee te maken heeft wordt een korte samenvatting onder de E-mail geplaatst:

• Je hebt dan direct de context van de e-mail te pakken.

• De status van de betreffende dossiers kan direct worden aangepast.

• Door op de naam van de opdrachtgever/contactpersoon te klikken ga je naar de detailpagina van het betreffende dossier.

Labels: UD-1745