Activiteiten op Activiteiten-tab

Welke activiteiten zien we op de Activiteiten-tab?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Carerix worden e-mails, afspraken, taken en notities gezamenlijk activiteiten genoemd. Een activiteitenoverzicht geeft dan ook goed zicht op de contacthistorie bij een kandidaat of contactpersoon. Maar ook bij een vacature of plaatsing is er sprake van een contacthistorie. In nagenoeg alle dossiers tref je daarom een tab 'Activiteiten' aan. Met zo'n Activiteiten-tab zie je steeds in een oogopslag de activiteiten die in relatie tot het betreffende dossier zijn uitgevoerd of gepland.

Om te begrijpen welke activiteiten je aantreft in ieder dossier vind je hieronder een overzicht. Er zijn namelijk per dossier keuzes gemaakt om bepaalde activiteiten al dan niet te tonen. Doelstelling daarbij was om alleen activiteiten te tonen die een directe relatie met het dossier hebben. Zo tref je bij een contactpersoon niet zomaar e-mail uitwisselingen met kandidaten, ook al hadden die berichten betrekking op een vacature waarbij de contactpersoon betrokken is. De regel is immers dat de persoon direct betrokken moet zijn bij de activiteit.

Toelichting

De hoofdregel is dat je via de tab Activiteiten steeds alle activiteiten (e-mails, afspraken, taken en notities) ziet die direct vanuit het dossier zijn gemaakt. Maar in de volgende dossiers zie je tevens de volgende activiteiten:

Opdrachtgever:
Alle e-mails, afspraken, taken en notities van alle gerelateerde contactpersonen.
Contactpersoon:
Alle afspraken die gemaakt zijn bij gekoppelde vacatures en daaraan gerelateerde matches en plaatsingen.
Vacature:
Alle activiteiten die zijn gemaakt bij de vacature en daaraan gerelateerde matches en plaatsingen.
Kandidaat:
Alle afspraken, notities en taken die gemaakt zijn bij gekoppelde matches alsmede alle afspraken die zijn gemaakt aan de matches gerelateerde plaatsingen.

E-mails

Iedere e-mail die wordt aangemerkt als een reactie op een andere mail, wordt op dezelfde plaatsen zichtbaar. Met andere woorden: je vindt de hele conversatie terug op dezelfde activiteiten-tab.

Uitbreiden

Natuurlijk kan het voorkomen dat je een bepaalde activiteit ergens anders toch ook wil zien. Dat kan door de betreffende activiteit expliciet te koppelen met behulp van de knop: [koppelen...]

Labels: UD-1824