E-mail - Automatisch koppelen aan dossier
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnenkomende mail

Deze wordt automatisch gekoppeld op basis van het verzendende email adres:

• Als het adres wordt herkend, en het staat één keer in de database, dan wordt het bericht gekoppeld aan die persoon.

• Staat het adres meerdere keren in de database, dan wordt het bericht niet gekoppeld. Wel komen er knoppen waarmee eenvoudig handmatig kan worden gekoppeld.

Hiermee voorkomen we dat het bericht aan de verkeerde persoon wordt gekoppeld.

Verzonden mail

Deze wordt automatisch gekoppeld wanneer de mail wordt verzonden vanuit een dossier.

Nieuwe email vanuit het e-mailoverzicht wordt dus niet automatisch gekoppeld. Deze kan je handmatig koppelen.