Wat is het verschil tussen e-mail accounts en Carerix accounts?
Wat is het verschil tussen e-mail accounts en Carerix accounts?

Het verschil tussen een Gebruiker account in Carerix en een e-mail account

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om toegang te hebben tot het Carerix systeem, moeten de gebruikers in uw bedrijf accounts hebben. Deze accounts zijn niet hetzelfde als hun e-mail accounts.

Onthoud het volgende:

• Carerix accounts worden gebruikt om toegang te krijgen tot het Carerix systeem.

• E-mail accounts worden gebruikt om te kunnen werken met de E-mail module in het Carerix systeem .

Als u de e-mail module van Carerix gebruikt, moet elke Carerix gebruiker de gegevens van zijn e-mail account binnen Carerix configureren.
Lees hier meer informatie over de e-mail instelling in Carerix