Notificatie wijziging kandidaat dossier
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met ingang van Release 4.6 wordt er standaard een notificatie verzonden die u op de hoogte stelt wanneer een Kandidaat dossier wordt gewijzigd.

Werking

Een e-mailbericht zal worden verzonden op basis van een e-mailsjabloon met code CANDADMIN wanneer gegevens op het basis-tabblad van een Kandidaat worden gewijzigd.

In het gewijzigde dossier zal op het admin tabblad de volgende tekst staan:

De volgende velden op de basis tab zijn bijgewerkt: Adres zakelijk.
Neem actie, zoals het informeren van derden over de wijzigingen, indien van toepassing.
Klik vervolgens op de knop Bijwerken om de wijzigingen van de basis tab in deze tab over te nemen

Volg de instructies in de melding op om de wijzigingen door te voeren.

NB. Indien gegevens direct op het admin-tabblad worden gewijzigd, dan worden deze wijzigingen automatisch overgenomen op het basis-tabblad. Er zal dan geen notificatie worden verzonden.

Notificatie wijziging kandidaat dossier uit zetten

De notificatie kan gestopt worden als volgt:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Instellingen'

• Ga naar het paneel 'Attributen en Velden'

• Verander bij het veld "notifyEmployeeAdmin" de waarde naar NO

• Sla de wijzigingen op door op [Bewaren] te klikken

Labels : UD-1812