Anoniem CV versturen

Een anonieme CV van een kandidaat naar een opdrachtgever sturen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

U wilt een anonieme CV van een Kandidaat naar een Opdrachtgever sturen. De Sjabloon bibliotheek bevat een sjabloon voor een anoniem cv. De beheerder moet dit sjabloon installeren. Onderstaande werkwijze gaat er vanuit dat het document 'CV voor klant' geactiveerd is.

Werkwijze

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'

• Selecteer een Kandidaat

• Klik op Kies document, kies hier CV voor klant

• Sla de pagina op als .htm of .html

• Ga naar de Bijlagen-tab

• Upload het .htm of .html bestand dat u zojuist heeft opgeslagen

• Verstuur een e-mail aan een contact persoon

• Kies bij 'Activiteiten' | 'E-mail', Bijlagen-tab voor het anonieme CV

Labels : UD-1401