CV sjabloon bestellen

Een maatwerk CV sjabloon bestellen bij Carerix

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanbieden van kandidaten doet u met een gegenereerd CV.
De Document Bibliotheek bevat een aantal standaard cv's waaronder een anoniem cv.
Wanneer u een bedrijfslogo in het cv wenst, of wanneer u een andere layout, c.q. velden wilt in het cv, dan stuurt u een verzoek naar ons Customer Success Team.

Werkwijze

Onderzoek eerst de standaard cv's in de Document Bibliotheek.
Bij oplevering van Carerix zijn onderstaande cv's geactiveerd bij het kandidaat dossier.

1. CV voor klant met voornaam - HTML (anoniem cv)

2. Volledig cv voor intern gebruik - HTML (alle gegevens)

3. CV document - WORD (alle gegevens)

Vervolgens bepaalt u welk cv u gewijzigd wilt zien.

Aanlevering

U levert ons een voorbeeld document met exact aangegeven welke velden (veldnamen) u opgenomen wilt zien in het cv

1. Voorbeeld van huidig/gewenst CV

2. Geef aan of u een HTML of Word versie wilt;

3. Geef taal, layout, lettertype, kleurstelling etc. aan.

4. Stuur logo mee.

Over het algemeen is bovenstaande informatie voldoende (doc/pdf), maar indien u specifieke veldnamen benoemt, die in uw applicatie aangeroepen dienen te worden, dient u ons deze duidelijk aan te leveren.