Kandidaten - Zoek vacature

Vind de perfecte vacature voor jouw kandidaat!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De "Zoek Vacature" tab maakt het mogelijk om vanuit het dossier van de Kandidaat te zoeken naar passende vacatures.  Er zijn twee manieren om dit te doen.

• Handmatig zoeken op specifieke criteria.

• Een zoekprofiel maken die automatisch filtert op de gewenste velden.

Laten we Functiegroep en Functie als voorbeeld gebruiken.

Door te filteren op "Functiegroep - is gelijk aan" en vervolgens te klikken op de button naast het tekstveld, opent er een nieuw venster die je de mogelijkheid geeft om een code in te voeren.

Wij hebben voor Functiegroep $employee.toFunction1level1Node.value geselecteerd en voor Functie $employee.toFunction1level2Node.value.

Door op deze manier de zoekfilter in te stellen wordt er automatisch gezocht naar de Vacatures met dezelfde Functiegroep1 en Functie1 als de kandidaat.

Het pijltje aan de rechterkant geeft je de mogelijkheid om te zoeken naar de juiste code. Als je meer hulp nodig hebt, kun je de handleiding van CXScript raadplegen.

UD-2137