Automatisch matchen

Automatisch matchen instellen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik automatisch matchen om gemakkelijk geschikte kandidaten voor een vacature te vinden. Door synoniemen in de juiste tabellen in te vullen en te zoeken in CV's, vind je snel geschikte kandidaten.

Synoniemen

De beheerder vult de synoniemen in.

Voorbeeld

1. Ga naar 'Onderhoud' - 'Tabellen'

2. Klik op [Nieuw]

3. Vul de volgende informatie in:                                                                                      - Tabel: Functie1                                                                                                            - Eerste tekstveld (titel): Programmeur                                                                      - Functiegroep: ICT                                                                                                      - Synoniem: Developer

4. Klik op [Bewaren]

Zoeken

De gebruiker zoekt voor kandidaten voor de vacature Programmeur:

1. Ga naar 'Vacatures'

2. Klik op een vacature die de waarde "Programmeur" heeft bij 'Functienaam'.

3. Klik op het tabblad "Zoek kandidaten"

4. Klik in het zoekveld op 'Nieuwe regel'

5. Selecteer "CV Bijlage" "bevat alle"

6. Klik op het icoontje naast het zoekveld CV Bijlage (variabele zoekopdracht).

7. Vul in dit scherm het volgende in:                  $vacancy.toFunctionLevel2.notes.terms

8. Klik op [OK] en daarna op [Filter]                                                                     Carerix zoekt nu op kandidaten die Programmeur (of een synoniem hiervan) in hun CV hebben staan.

9. Klik op 'Voeg toe aan matches' om de kandidaat te matchen aan een vacature. Je kunt deze zoekfilter opslaan om in de toekomst het matchen van kandidaten aan andere vacature te versnellen.