Matches
Matches overzetten naar een andere vacature

Hoe kun je Matches van de ene Vacature naar de andere Vacature overzetten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er hangen interessante Kandidaten als Match onder een Vacature.
Nu komt er een vergelijkbare Vacature beschikbaar, en je wilt deze Matches overzetten naar de nieuwe Vacature

Om de Matches aan te maken volgt u onderstaande stappen:

1. Ga naar het 'Dossiers' | 'Vacatures'

2. Selecteer de betreffende Vacature met de Matches eronder die je graag over wilt zetten

3. Bekijk het nummer van de VacatureBijvoorbeeld: "Vacature 1073 Design Engineer"

4. Ga terug naar 'Dossiers' | 'Vacatures' en selecteer de nieuwe Vacature waar je de Matches onder zou willen hangen

5. Klik op de 'Zoek kandidaten' Tab en vul de volgende "Zoekfilter in":"Matches.vacature.nummer" "Is gelijk aan" "1073"

6. Klik op [Zoeken]Je ziet nu de Kandidaten die met een Match onder de Vacature hangen met nummer "1073"

7. Selecteer al deze Kandidaten

8. Klik vervolgens op de knop [Acties]Selecteer de optie "Voeg toe aan matches"

9. Tot slot toont een pop up met een waarschuwing, weet je het zeker?Klik op [OK] en de Kandidaten zullen worden toegevoegd aan de Match van de betreffende Vacature

Nu heb je de selectie van matches overgenomen van de oude Vacature naar de nieuwe Vacature

Labels: UD-155